Bedrijfswagenmonteur, Assen

Heb jij hart voor logistiek?

Zorg jij ervoor dat onze collega’s veilig de weg op kunnen, ga jij een technische uitdaging niet uit de weg en heb je passie voor het repareren van vrachtwagens? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor onze vestiging in Assen zijn wij op zoek naar een accurate, betrokken en zelfstandige bedrijfswagenmonteur. Kom jij samen met ons bouwen aan de toekomst?

Wat vragen wij van jou?

Als bedrijfswagenmonteur binnen Sluyter Logistics heb je een belangrijke verantwoordelijkheid voor ons uitgebreide wagenpark. Dagelijks voer je reparaties en revisiewerkzaamheden zelfstandig uit, stel je diagnoses vast en voer je laswerkzaamheden uit. Je bent daarom een specialist met passie voor het sleutelen aan bedrijfswagens. Je houdt van afwisseling, bent zelfstandig, denkt in oplossingen en haalt vooral plezier uit je werk!

Als monteur bij Sluyter Logistics Assen is het van belang dat je goed in het team past en beschikt over de juiste papieren. Daarom vragen wij het volgende:

 • LBO/MBO denk- en werkniveau;
 • Relevante certificaten op het gebied van diagnose, onderhoud en reparatie;
 • Enige relevante werkervaring;
 • Rijbewijs B;
 • Rijbewijs C/CE is een pré.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en afwisselende functie in een omgeving waar hard gewerkt wordt met een goede werksfeer. Bij deze functie hoort natuurlijk een bijpassend salaris conform cao Beroepsgoederenvervoer en goede secundaire arbeidsvoorwaarde. Nu vraag je je natuurlijk af wat wij nóg meer te bieden hebben:

 • Een gezellig team;
 • Pensioenopbouw conform pensioenfonds vervoer;
 • Uitzicht op een vaste baan;
 • Altijd op tijd je salaris;
 • Opleidingsmogelijkheden
 • Bedrijfsfeesten.
Solliciteer direct

  Direct solliciteren:

  Vul a.u.b. alle velden correct en volledig in.


  Upload hier jouw recente c.v.

  Upload hier jouw motivatie

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wie zijn wij?

  Sluyter Logistics is een vooruitstrevende logistieke dienstverlener, toegespitst op automatisering en de belangen van haar medewerkers. Alle activiteiten worden vanuit zes vestigingen verzorgd door circa 375 medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics ruim 300 eenheden op de weg. Onze logistieke centra zijn gelegen in Rotterdam, Assen, Tilburg, Deventer en Schiphol, en ons hoofdkantoor is gevestigd in Moerdijk. Onze speerpunten zijn flexibiliteit, kwaliteit en service. Met als motto: ‘Altijd in Beweging’.

  Ben je enthousiast geworden van deze uitdagende functie als bedrijfswagenmonteur binnen Sluyter Logistics Assen? Stuur jouw motivatie en CV naar personeelszaken@sluyter-logistics.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

  Werken bij Sluyter Logistics

  Lijkt dit je wat? Solliciteeer en kom met ons in beweging.

  Solliciteer direct
  Maak kennis met onze HR adviseur:

  Denise

  Bij Sluyter Logistics zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Al onze medewerkers beschikken dankzij een permanent educatieprogramma over de juiste opleidingen, certificaten en competenties en zijn daardoor hoog gekwalificeerd, zeer betrokken en een visitekaartje voor ons en onze klanten.

  Deel deze vacature