Opleidingen

Wat wil jij bij ons leren?

Sluyter Logistics biedt graag de mogelijkheid aan jong talent om ervaring op te doen en met ons te delen.

Bijscholen

Code 95 nascholing

Omscholen

Liever iets anders

Doorgroeien

Binnen Sluyter

Wat bieden wij aan?

Bij Sluyter Logistics kennen wij een informele werksfeer en zijn er tal van mogelijkheden tot professionele ontwikkeling. Wij hechten veel waarde aan vertrouwen en eigen verantwoordelijkheid. Wij leveren kwaliteit en doen dat met elkaar. Samen zijn wij Altijd in beweging!

Werken bij Sluyter Logistics is hart hebben voor logistiek.

Zij-instroom mogelijkheden

Sluyter Logistics investeert in zij-instromers, omdat wij merken dat het zeer gemotiveerde werknemers zijn. Ook hebben ze vaak al een weloverwogen beslissing genomen om in de transport en logistiek sector te gaan werken. Het werpt zijn vruchten af We merken dat dit zijn vruchten afwerpt en mooie resultaten oplevert. De zij-instromers die we tot nu toe hebben aangetrokken, zijn nog steeds werkzaam bij Sluyter Logistics. Aangezien zowel de zij-instromer als Sluyter Logistics veel energie in de samenwerking en relatie hebben gestopt, hopen wij dat de zij-instromers nog lang bij ons blijven werken. RTL Transportwereld In deze mini-documentaire, als onderdeel van de aflevering op RTL Transportwereld, volgen we Machiel, Hij is ook via het zij-instroom traject bij Sluyter Logistics terechtgekomen. Aan Machiel zie je dat hij het werk echt leuk vindt en blij is dat hij de overstap naar onze sector heeft gemaakt. Hierdoor is hij ook een ware ambassadeur van ons bedrijf.
Wil jij ook switchen naar de Transport & Logistiek? Ben jij nu ook benieuwd of een switch naar de sector transport en logistiek iets is voor jou? STL (Sectorinstituut Transport en Logistiek) organiseert regelmatig instapdagen waar je veel informatie op kunt doen bij verschillende logistieke dienstverleners. Meer weten? Kortom wil je meer weten over het werken in de dynamische wereld van transport en logistiek? En zoek je een baan met vrijheid en zekerheid? Dan ben je van harte welkom op de ikwordvrachtwagenchauffeur-instapdagen. instapdagen