Chauffeur Nationaal/Internationaal, Apeldoorn

Heb jij hart voor logistiek?

Heb jij het CE-rijbewijs, rij jij graag zowel nationaal als internationaal, vind je het leuk om soms meerdere dagen van huis te zijn en vind jij rijden met een koel-vries oplegger leuk? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor onze vestiging in Apeldoorn op zoek naar een enthousiaste, betrokken en zelfstandige collega. Kom jij ons team versterken?

Wat vragen wij van jou?

Als chauffeur binnen Sluyter Logistics ben jij het visitekaartje van ons bedrijf. Je beschikt daarom over een klantgerichte en dienstverlenende houding en krijgt er energie van om voor een vooruitstrevend bedrijf te werken. Je bent daarnaast zelfstandig, denkt in oplossingen en haalt vooral plezier uit je werk!

Als chauffeur bij Sluyter Logistics Apeldoorn is het van belang dat je goed in het team past en beschikt over de juiste papieren. Daarom vragen wij het volgende:

 • LBO/MBO denk- en werkniveau;
 • Rijbewijs CE;
 • Geldige Code 95 en bestuurderskaart.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende, flexibele en dynamische fulltime functie. Doordeweeks ben je soms meerdere dagen van huis en in de weekenden ben je lekker vrij. Je rijdt met een koel-vries oplegger. Bij deze functie hoort natuurlijk een bijpassend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform onze cao. Nu vraag je je natuurlijk af wat wij nóg meer te bieden hebben:

 • Een gezellig team;
 • Pensioenopbouw conform pensioenfonds vervoer;
 • Uitzicht op een vaste baan;
 • Altijd op tijd je salaris;
 • Opleidingsmogelijkheden;
 • Bedrijfsfeesten;
 • Diverse leuke geschenken.
Solliciteer direct

  Direct solliciteren:

  Vul a.u.b. alle velden correct en volledig in.


  Upload hier jouw recente c.v.

  Upload hier jouw motivatie

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wie zijn wij?

  Sluyter Logistics is een vooruitstrevende logistieke dienstverlener, toegespitst op automatisering en de belangen van haar medewerkers. Alle activiteiten worden vanuit zes vestigingen verzorgd door circa 375 medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics ruim 300 eenheden op de weg. Onze logistieke centra zijn gelegen in Rotterdam, Assen, Tilburg, Deventer en Schiphol, en ons hoofdkantoor is gevestigd in Moerdijk. Onze speerpunten zijn flexibiliteit, kwaliteit en service. Met als motto: ‘Altijd in Beweging’.

  Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Stuur jouw motivatie en CV naar personeelszaken@sluyter-logistics.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

  Werken bij Sluyter Logistics

  Lijkt dit je wat? Solliciteeer en kom met ons in beweging.

  Solliciteer direct
  Maak kennis met onze HR adviseur:

  Denise

  Bij Sluyter Logistics zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Al onze medewerkers beschikken dankzij een permanent educatieprogramma over de juiste opleidingen, certificaten en competenties en zijn daardoor hoog gekwalificeerd, zeer betrokken en een visitekaartje voor ons en onze klanten.

  Deel deze vacature