Financieel Administratief Medewerker, Moerdijk

Heb jij hart voor logistiek?

Heb jij affiniteit met cijfers en al werkervaring op het gebied van financiële administratie? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor onze vestiging in Moerdijk op zoek naar een betrokken, accurate, zelfstandige en communicatief sterke collega. Kom jij ons team versterken?

Hoe ziet de functie eruit?

Als allround financieel administratief medewerker ben je verantwoordelijk voor het boeken van inkoopfacturen, debiteuren – crediteurenbeheer, bank – kas boekingen, oppakken van diverse financiële – administratieve werkzaamheden.

Wat vragen wij van jou?

 • Afgeronde MBO-opleiding (voorkeur in financiële richting);
 • Relevante werkervaring;
 • Ervaring met Microsoft Office;
 • Ervaring met Exact, Scan Sys en Trust-IT is een pré;
 • Dienstverlenende en klantgerichte houding;
 • Sterke communicatieve vaardigheden, accuratesse, analytisch denkvermogen en durven aandragen van verbetervoorstellen;
 • Beschikbaar per 1 december (of eerder) voor 28-32 uur per week.

Wat bieden wij?

Wij bieden een uitdagende en veelzijdige functie, waarin jij je optimaal kan ontwikkelen. Uiteraard hoort daar een passend salaris, goede secundaire arbeidsvoorwaarden plus de mogelijkheid om in overleg thuis te werken.

Solliciteer direct

  Direct solliciteren:

  Vul a.u.b. alle velden correct en volledig in.

  Upload hier jouw recente c.v.

  Upload hier jouw motivatie

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wie zijn wij?

  Sluyter Logistics is een vooruitstrevende logistieke dienstverlener, toegespitst op automatisering en de belangen van haar medewerkers. Alle activiteiten worden vanuit zes vestigingen verzorgd door circa 375 medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics ruim 300 eenheden op de weg. Onze logistieke centra zijn gelegen in Rotterdam, Assen, Tilburg, Deventer en Amsterdam. Onze speerpunten hierbij zijn flexibiliteit, kwaliteit en service. Met als motto: ‘Altijd in Beweging’.

  Ons hoofdkantoor is gevestigd in Moerdijk, van waar uit wij in een klein team ondersteuning bieden aan onze logistieke centra door heel Nederland.

  Ben jij enthousiast geworden van deze functie binnen Sluyter Logistics Holding B.V. en ben je per 1 december of eerder beschikbaar? Laat het ons weten en stuur vóór 20 oktober 2023 jouw CV en motivatiebrief aan personeelszaken@sluyter-logistics.nl.

  Heb je vragen? Stuur ons dan gerust een mail naar finance@sluyter-logistics.nl of bel met 088 – 465 03 36 en vraag naar Marcel.

  Werken bij Sluyter Logistics

  Lijkt dit je wat? Solliciteeer en kom met ons in beweging.

  Solliciteer direct
  Maak kennis met onze HR adviseur:

  Denise

  Bij Sluyter Logistics zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Al onze medewerkers beschikken dankzij een permanent educatieprogramma over de juiste opleidingen, certificaten en competenties en zijn daardoor hoog gekwalificeerd, zeer betrokken en een visitekaartje voor ons en onze klanten.

  Deel deze vacature