In beweging met…

Lees en bekijk hier enkele verhalen van onze medewerkers.

Kijk mee met…

Loodscoördinator

Leendert

Chauffeur

Rémon

Chauffeur

Rémon

Vestigingscoördinator

René

In beweging met Rémon

We volgen in dit filmpje Rémon en hij is al 10 jaar Groupage-chauffeur op onze vestiging in Rotterdam. Er is weinig dat hij nog niet van en naar de Rotterdamse haven heeft vervoerd! Bekijk hier hoe een van zijn (winterse) werkdagen eruit zag. Lijkt het je ook leuk om bij ons te komen werken? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer!

“Ondanks dat Sluyter een heel groot bedrijf is, met meerdere vestigingen, blijft het wel een familiair bedrijf waar je je eigenlijk wel prettig bij voelt.”

In beweging met Leendert

Leendert werkt al 14 jaar bij Sluyter Logistics Tilburg en werkte zich in die periode op tot Warehouse Coördinator. Lijkt het je ook leuk om bij ons te komen werken? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer!

“Zelf ben ik de hele dag in het warehouse te vinden en loop ik waar nodig de gaten dicht. Ons warehouse is aardig goed gevuld. We werken voor mooie klanten. Ik heb het naar mijn zin. Mijn werk is leuk en Sluyter is een goede werkgever. Je bent hier zeker geen nummer”

In beweging met René

Sinds 2013 stuurt vestigingscoördinator René de gemotiveerde club Tilburgse medewerkers aan. Van daaruit worden voornamelijk grondstoffen gedistribueerd naar productiebedrijven in de voedingsmiddelenbranche. Lijkt het je ook leuk om bij ons te komen werken? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer!

“Onze mensen staan op nummer één. Wat de uitdaging ook is, we zorgen altijd voor een passende oplossing. Dat is ook het mooie van de logistiek: geen dag is hetzelfde. We ondersteunen elkaar waar nodig. Van management tot operationeel personeel: we zijn één team.”