In beweging met…

Lees en bekijk hier enkele verhalen van onze medewerkers.

Kijk mee met…

Loodscoördinator

Leendert

Chauffeur

Rémon

Chauffeur

Rémon

Vestigingscoördinator

René

Chauffeur

Machiel

Chauffeur

Rémon

In beweging met zij-instromer Machiel

Sluyter Logistics investeert in zij-instromers, omdat wij merken dat het zeer gemotiveerde werknemers zijn. Ook hebben ze vaak al een weloverwogen beslissing genomen om in de transport en logistiek sector te gaan werken.

Het werpt zijn vruchten af
We merken dat dit zijn vruchten afwerpt en mooie resultaten oplevert. De zij-instromers die we tot nu toe hebben aangetrokken, zijn nog steeds werkzaam bij Sluyter Logistics. Aangezien zowel de zij-instromer als Sluyter Logistics veel energie in de samenwerking en relatie hebben gestopt, hopen wij dat de zij-instromers nog lang bij ons blijven werken.

RTL Transportwereld
In deze mini-documentaire, als onderdeel van de aflevering op RTL Transportwereld, volgen we Machiel, Hij is ook via het zij-instroom traject bij Sluyter Logistics terechtgekomen. Aan Machiel zie je dat hij het werk echt leuk vindt en blij is dat hij de overstap naar onze sector heeft gemaakt. Hierdoor is hij ook een ware ambassadeur van ons bedrijf.

Wil jij ook switchen naar de Transport & Logistiek?
Ben jij nu ook benieuwd of een switch naar de sector transport en logistiek iets is voor jou? STL (Sectorinstituut Transport en Logistiek) organiseert regelmatig instapdagen waar je veel informatie op kunt doen bij verschillende logistieke dienstverleners.

Meer weten?
Kortom wil je meer weten over het werken in de dynamische wereld van transport en logistiek? En zoek je een baan met vrijheid en zekerheid? Dan ben je van harte welkom op de ikwordvrachtwagenchauffeur-instapdagen.

In beweging met Rémon

We volgen in dit filmpje Rémon en hij is al 10 jaar Groupage-chauffeur op onze vestiging in Rotterdam. Er is weinig dat hij nog niet van en naar de Rotterdamse haven heeft vervoerd! Bekijk hier hoe een van zijn (winterse) werkdagen eruit zag.

Wil je weten wat het beroep als vrachtwagenchauffeur in Rotterdam inhoudt? Bekijk dan: vrachtwagenchauffeur worden bij Sluyter Logistics.

Lijkt het je ook leuk om bij ons te komen werken? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer!

“Ondanks dat Sluyter een heel groot bedrijf is, met meerdere vestigingen, blijft het wel een familiair bedrijf waar je je eigenlijk wel prettig bij voelt.”

In beweging met Leendert

Leendert werkt al 14 jaar bij Sluyter Logistics Tilburg en werkte zich in die periode op tot Warehouse Coördinator. Lijkt het je ook leuk om bij ons te komen werken als warehousemedewerker? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer!

“Zelf ben ik de hele dag in het warehouse te vinden en loop ik waar nodig de gaten dicht. Ons warehouse is aardig goed gevuld. We werken voor mooie klanten. Ik heb het naar mijn zin. Mijn werk is leuk en Sluyter is een goede werkgever. Je bent hier zeker geen nummer”

In beweging met René

Sinds 2013 stuurt vestigingscoördinator René de gemotiveerde club Tilburgse medewerkers aan. Van daaruit worden voornamelijk grondstoffen gedistribueerd naar productiebedrijven in de voedingsmiddelenbranche. Lijkt het je ook leuk om bij ons te komen werken? Bekijk onze openstaande vacatures en solliciteer!

“Onze mensen staan op nummer één. Wat de uitdaging ook is, we zorgen altijd voor een passende oplossing. Dat is ook het mooie van de logistiek: geen dag is hetzelfde. We ondersteunen elkaar waar nodig. Van management tot operationeel personeel: we zijn één team.”