Loodscoördinator, Assen

Heb jij hart voor logistiek?

Heb jij ervaring met het logistieke proces, bezit jij leidinggevende vaardigheden en denk jij in oplossingen? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zijn voor onze vestiging in Assen op zoek naar een betrokken, stressbestendige en enthousiaste collega die het team weet te motiveren. Kom jij ons team versterken?

Wat vragen wij van jou?

Als Loodscoördinator bij Sluyter Logistics Assen lever je een belangrijke bijdrage aan het logistieke proces. Samen met het team van loodsmedewerkers zorg jij ervoor dat de in- en uitgaande goederenstroom optimaal verloopt. Jij stuurt het team aan en verdeelt de taken onderling. Je ziet toe op de dagelijkse gang van zaken in onze loods en zorgt ervoor dat het materiaal en de opslagruimten er netjes uitzien.

Het is van belang dat je goed in het team past en beschikt over de juiste papieren. Daarom vragen wij het volgende:

 • MBO niveau 4 werk- en denkniveau;
 • In het bezit van een heftruckcertificaat (pré);
 • Ervaring met het logistieke proces;
 • Goede beheersing van de Nederlandse taal in woord en geschrift;
 • Ervaring met Microsoft Office;
 • Je beschikt over leidinggevende vaardigheden;
 • Je durft verbetervoorstellen aan te dragen;
 • Je werkt netjes, oplossingsgericht en proactief;
 • Je bent een doorzetter en bereid om een extra stap te zetten indien nodig.

Wat bieden wij?

Wij bieden een prettige en informele werksfeer in een gezellig en gemotiveerd team. De werkzaamheden die je uitvoert vinden plaats van 15.00 uur tot 00.00 uur. Bij deze functie hoort natuurlijk een bijpassend salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden conform onze cao.

Solliciteer direct

  Direct solliciteren:

  Vul a.u.b. alle velden correct en volledig in.


  Upload hier uw recente c.v.

  Upload hier uw motivatie

  Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

  Wie zijn wij?

  Sluyter Logistics is een vooruitstrevende logistieke dienstverlener, toegespitst op automatisering en de belangen van haar medewerkers. Alle activiteiten worden vanuit zes vestigingen verzorgd door circa 375 medewerkers. Dagelijks heeft Sluyter Logistics ruim 300 eenheden op de weg. Onze logistieke centra zijn gelegen in Rotterdam, Assen, Tilburg, Deventer en Schiphol, en ons hoofdkantoor is gevestigd in Moerdijk. Onze speerpunten zijn flexibiliteit, kwaliteit en service. Met als motto: ‘Altijd in Beweging’.

  Ben je enthousiast geworden van deze vacature? Stuur jouw motivatie en CV naar personeelszaken@sluyter-logistics.nl en wie weet ben jij binnenkort onze nieuwe collega!

  Werken bij Sluyter Logistics

  Lijkt dit je wat? Solliciteeer en kom met ons in beweging.

  Solliciteer direct
  Maak kennis met onze HR adviseur:

  Denise

  Bij Sluyter Logistics zijn we voortdurend op zoek naar talent en benieuwd naar je verhaal. Al onze medewerkers beschikken dankzij een permanent educatieprogramma over de juiste opleidingen, certificaten en competenties en zijn daardoor hoog gekwalificeerd, zeer betrokken en een visitekaartje voor ons en onze klanten.

  Deel deze vacature